basa

imah » produk » Packings terstruktur » ZWF Structrued Packing
  • /IMG / zwf_structrued_packing.jpg

ZWF Structrued Packing

 Klik pikeun refresh

runtuyan packings Ieu geus loba dipaké dina distilasi, diserep, kaderisasi, mindahkeun panas, stripping, flash évaporasi, jeung halimun catching. Aranjeunna mibanda fluks tinggi na efisiensi separation tinggi.

Keur korosi kuat, Sistim separation tekanan tinggi, Sistim cair viskositas tinggi, Sistim polimérisasi kotor block, Sistim Marangoni serius, wajib kudu ati mun milih tipe cocok. Wilujeng sumping di konsultasi kalayan insinyur jualan kami.

Sadia dina tipe ST-A-125X / Y,ST-A-250X / Y,ST-A-350X / Y,ST-A-500X / Y,ST-A-700X / Y

Sadia dina bahan tina steel baja,baja karbon, Hastelloy,Monel,titanium, atanapi pamundut séjén

menu