basa

imah » produk » Packings terstruktur » ZWF Gauze Packing
  • /IMG / zwf_gauze_packing.jpg

ZWF Gauze Packing

 Klik pikeun refresh

packings runtuyan ieu cocog dipaké dina sababaraha separation tepat, separation rupa, separation-purity tinggi, separation cryogenic jeung kaayaan separation hawa.

Unggal ranjang méteran packing bisa nyadiakeun 3 ~ 12 pelat teoritis, greatly ngurangan jangkungna kolom

Pikeun sistem babandingan cairan-uap badag, Sistim korosi kuat, Sistim block kotor, tegangan permukaan luhur sistem viskositas tinggi, wajib kudu ati mun milih tipe cocok. Wilujeng sumping di konsultasi kalayan insinyur jualan kami.

Sadia dina tipe ST-B-250X / Y,ST-B-350X / Y,ST-B-500X / Y,ST-B-700X / Y,ST-B-900X / Y,ST-B-1000X / Y,ST-B-1200X / Y

Sadia dina bahan tina steel baja,baja karbon, Hastelloy,Monel,titanium, ti leumah, atanapi pamundut séjén

menu