basa

imah » produk » Packings acak » Metal acak Packings » Packing pisan Speicial
  • /IMG / very_special_packing_vsp-16.jpg

Pisan Special Packing VSP

 Klik pikeun refresh
  • Diwanohkeun ku AS Polimér Piping & Bahan Jaeger Produk Nyarita. dina taun 1980
  • simétri geometric lumrah, uniformity struktural alus, batal tinggi, serelek tekanan low, fluks badag, efisiensi tinggi, kalenturan beban badag, kakuatan alus
  • Dibandingkeun jeung Pall Ring, fluks nu bisa ningkatkeun 15% ~ 30%, serelek tekanan ngurangan 20% ~ 30%
  • Sadia dina ukuran tina 50, 38, 25
  • Sadia dina bahan SS, CS, cu, Al, Monel, PP, RPP, PVC, CPVC,  atanapi pamundut séjén
menu