basa

imah » produk » Demister / halimun Eliminator » Vane Pek Tipe Halimun Eliminator
  • /IMG / vane_pack_type_mist_eliminator.jpg

Vane Pek Tipe Halimun Eliminator

 Klik pikeun refresh

Utamana lumaku di luhur kolom atawa outlet uap samping, ngaleupaskeun ogé titik-titik halimun, entrainment cair jeung partikel padet slight di uap nu.

Utamana dina hal partikel padet slight sarta kristal, nu vane pak tipe demister boga-clogging anti kinerja kuat, kawat bolong demister tiasa \ 't ngaganti eta.

Pikeun ogé titik-titik cairan leuwih badag batan 5μm, efisiensi panyabutan biasana leuwih 95%.

menu