basa

imah » produk » Packings acak » Palastik acak Packings » Tunai Mandiri Rosette Tellerette
  • /IMG / teller_rosette_tellerette.jpg

Tunai Mandiri Rosette Tellerette

 Klik pikeun refresh

Diwanohkeun ku A.J.Teller dina 1950-an

batal badag, plugging hariwang, fluks badag, tekanan serelek lemah sareng jangkungna mindahkeun Massa, titik banjir tinggi, kapadetan bulk low, serelek tekanan low, badag cair ditahan-up

Nambahan waktu kontak cairan-uap, ngaronjatkeun efisiensi mindahkeun Massa

Sadia dina ukuran S, M, L

Sadia dina bahan PP, RPP, PVC, CPVC

menu