basa

imah » produk » Demister / halimun Eliminator » Swirl Board Halimun Eliminator
  • /IMG / swirl_board_mist_eliminator.jpg

Swirl Board Halimun Eliminator

 Klik pikeun refresh

beban tinggi, kapasitas penanganan badag, tekanan serelek low sarta kalenturan operasi tinggi.

Kalawan pangaruh signifikan dina halimun jeung lebu processing, efisiensi halimun ngahontal nepi ka ngeunaan 90% ~ 99%.

menu