basa

imah » wartos

SUTONG Téhnologi AS caps gelembung Project parantos kalayan hasil Pas The ditampa Palanggan

Posted on 2017-11-14

cikeneh, SUTONG AS caps gelembung proyék diliwatan ditampa jeung rengse pangiriman nu. Aya henteu ngan midang gelembung stainless steel, tapi ogé caps gelembung tambaga dina urutan ieu. 

 

 

menu