basa

imah » produk » Packings acak » Metal acak Packings » Super Mini Ring
  • /IMG / super_mini_ring_smr-47.jpg

Super Mini Ring SMR

 Klik pikeun refresh
  • Diaméterna-to-jangkungna ratio nyaéta 0.2 ~ 0,4
  • Ngabolaykeun nu fanging of CMR, ningkatkeun kakuatan paking kalawan jero arc bending urat-pelat
  • Struktur channel aliran lumrah, serelek tekanan low
  • Ningkat dina kapasitas ngolah jeung kinerja mindahkeun Massa
  • Sadia dina ukuran tina 16, 25, 38, 50, 75
  • Sadia dina bahan SS, CS, cu, Al, Monel, PP, RPP, PVC, CPVC, atanapi pamundut séjén
menu