basa

imah » produk » Packings terstruktur
Puseur produk

Packings terstruktur

packings terstruktur nu rapih tumpuk jero kolom sakumaha per géométri seragam. Aranjeunna dicirikeun ku aréa permukaan husus badag, serelek tekanan low, Sebaran cairan seragam jeung efisiensi tinggi massa & mindahkeun panas. Widang aplikasi utama maranéhanana anu dina distilasi, desorption, diserep, séntral panas, stripping na ékstraksi.

SUTONG packings terstruktur dicirikeun ku Patén of ZWF Technology.ZWF hartosna "Nol Besar Aliran".aliran témbok di packing terstruktur normal nyaeta luhur 30% sahenteuna, sarta lolobana luhur 40%. Babandingan leungitna efisiensi separation packing nyaeta 15%-24%. packing terstruktur ZWF malire leungitna efisiensi separation disababkeun ku aliran témbok. Bisa neundeun aliran témbok handap 2%.

  • ZWF Structrued Packing

  • ZWF Gauze Packing

  • Luhur-Flux Packing

  • Keramik Structurd Packing

  • Palastik Packing terstruktur

  • Tambaga Packing terstruktur

imah saméméhna 1 Teras Tungtung
menu