basa

imah » produk » distributor cair » ST-2 Liquid distributor
  • /IMG / st_2_liquid_distributor.jpg

ST-2 Liquid distributor

 Klik pikeun refresh

fitur utama:

1.Sangkan distributor cairan tina multipoint kana titik wates. The uniformity distribution ngabogaan promotion impressive. Jieun sebaran garis tur permukaan diatribution datangna leres.

2. Eakage design blocking.

3. konstruksi basajan, placeholder handap, beurat lampu, instalasi gampang.

menu