basa

imah » produk » Trays kolom » tabung Dulang
  • /IMG / sieve_tray.jpg

tabung Dulang

 Klik pikeun refresh

kaunggulan: struktur basajan, biaya murah, serelek tekanan gas leutik, serelek cair leutik dina plat baki; dibandingkeun jeung baki gelembung cap, kapasitas produksi jeung efisiensi plat nu luhur.

kalemahan: kalenturan operasi leutik, bisi liang seieve leutik, gampang pikeun meungpeuk. Tapi kalayan design lumrah, ngadopsi liang tabung badag, tur kalawan operasi bener, nu defects bisa overcomed, sarta obtaine efisiensi baki nyugemakeun. 

menu