basa

imah » jasa
Pra-Penjualan Service
  • Panalungtikan sarta rojongan konsultan
  • rojongan sampel
  • simulasi prosés kimiawi, itungan prosés, itungan hidrolik, desain internals munara, skéma rekonstruksi jeung saterusna

  • Nempo Kilang kitu urang
Sanggeus-Penjualan Service
  • Latihan kumaha install atawa migawe instalasi
  • Mimitian up na jasa commissioning
  • Insinyur sadia pikeun jasa peuntas laut
  • Real-time diagnosis gagalna, perlakuan onsite, hidayah operasi
Pasar global

di luhur 30 taun’ pangalaman dina rarancang jeung pabrik internals kolom sarta packing, ngaktipkeun kami nyadiakeun dipercaya jeung berharga mindahkeun massa jeung separation solusi.

Urang ngarasakeun reputations tinggi ti nasabah anyar jeung heubeul urang di imah na numpak, ngandelkeun téhnologi canggih, kualitas ajeg, harga lumrah jeung jasa unggulan.

menu