basa

imah » produk » Packings acak
Puseur produk

Packing acak

SUTONG dedicated di rearch tur ngembangkeun packings acak saprak urang dimimitian saméméh 1986. kalawan leuwih 30 taun \ 'pangalaman euyeub, bisa nyadiakeun anjeun sakabeh solusi pikeun anjeun nungtut rupa packings acak acak packings.The kami disadiakeun utamana kaasup ring Raschig, ring Pall, sela ring Intalox (IMTP), ring mini Cascade,ring super mini, packing pisan husus, cingcin Dixon, Tunai Mandiri rosette tellerette, Heilex packing sarta cingcin bola Polyhedral jsb. oge,bisa nyadiakeun kana konsumén \ 'sarat husus.

  • Palastik Pall Cingcin

  • Tunai Mandiri Rosette Tellerette

  • Heilex Packing

  • Polyhedral Ball Ring

  • Super Mini Ring SMR

  • packing Dixon Cingcin Laboratorium

imah saméméhna 1 2 3 TerasTungtung
menu