basa

imah » wartos

disiapkeun pikeun 2017 Cina International Kimia Industri Fair (ICIF Cina 2017)

Posted on 2017-11-14

Jeung rojongan ti tilu otoritas industri kimia utama kayaning Cina Perminyakan na Kimia Federation Industri, Cina Déwan keur Promosi ngeunaan International Trade sarta Industri Kimia Cabang Déwan Cina keur Promosi ngeunaan Trade Internasional jeung Cina Kimia Center Émbaran, Cina International Kimia Industri Fair (ICIF Cina) geus jadi acara taunan di industri pétrokimia Cina \ 's sarta industri aplikasi patali.

ICIF Cina 2017 bakal dilaksanakeun dina bulan Agustus 30 - September 1 di Pameran Dunya Expo Shanghai tur Konvénsi Center. Jeung téma "Inovasi ngarah hareup", Pameran ieu raket kieu industri jeung pasar tren na subdivides industri kimia spot panas sapertos bahan dasar atah kimiawi, Bahan kimiawi anyar, rupa jeung istimewa kimia, automation kimiawi jeung alat tinggi-tech, jsb. tuturutan, nyetél daerah Linggajati saluyu, tampilan na pelepasan ti pétrokimia global produk teknologi industri panganyarna na breakthroughs industri.

Dina waktos éta, SUTONG Téhnologi bakal napelkeun technicians profésional sarta wawakil jualan pikeun ilubiung dina paméran kieu.

Booth kami: L25 Aula No.2 of Pameran Expo Shanghai Dunya sarta Convention Center, ngabagéakeun ka didatangan stan kami!

 

 

menu