basa

imah » wartos

disiapkeun pikeun 2018 ACHEMA

Posted on 2017-11-14

ACHEMA Pameran anu disponsoran ku Jerman Kimia Industri Equipment, Rékayasa na Biotéhnologi Association sakali unggal tilu taun. Perlu dipikanyaho salaku rékayasa kimiawi panggedéna jeung pameran peralatan di dunya. Sarta eta enjoys reputasi tinggi. The 2018 ACHEMA bakal dilaksanakeun dina bulan Juni 11-15, 2018 di Frankfurt am Main, Jérman.

SUTONG Téhnologi Pameran Tim baris ilubiung dina ACHEMA deui. Urang baris némbongkeun daérah bisnis urang wincikan jeung produk sampel.

Wilujeng sumping di stan kami E42-2 di Aula No. 5.1

 

Tim Pameran profésional kami baris nyadiakeun Anjeun inpo wincik nu dipikaresep.

 

menu