basa

imah » produk » Packings acak » Palastik acak Packings » Polyhedral Ball Ring
  • /IMG / polyhedral_ball_ring.jpg

Polyhedral Ball Ring

 Klik pikeun refresh

Diwanohkeun dina tungtung taun 1980

Dibandingkeun jeung packings séjén, wewengkon permukaan nyaéta gedé

fluks badag, batal tinggi jeung kapasitasna gede

Sadia dina ukuran tina 50, 38, 25

Sadia dina bahan PP, RPP, PVC, CPVC

menu