basa

imah » produk » Packings acak » Palastik acak Packings » Palastik sela Ring
  • /IMG / plastic_saddle_ring.jpg

Palastik sela Ring

 Klik pikeun refresh

Diwanohkeun ku Norton dina 1970-an

A tipe packing anyar dikembangkeun kana kaunggulan packing ring perforated sarta packing sela

Dinding sisi struktur kabuka, alus keur aliran cairan-uap, mastikeun cair ditahan-up, ningkatkeun distribution cair jeung jalur uap.

Dibandingkeun jeung Pall Ring, IMTP boga serelek tekanan handap, fluks gedé tur efficiency.Available luhur di ukuran tina 16, 25, 40, 50, 70

Sadia dina bahan SS, CS, cu, Al, Monel, PP, RPP, PVC, CPVC, Keramik atawa lianna pamundut

menu