basa

imah » produk » Packings acak » Palastik acak Packings » Palastik Pall Cingcin
  • /IMG / plastic_pall_rings-92.jpg

Palastik Pall Cingcin

 Klik pikeun refresh

Diwanohkeun ku BASF di 1940s dumasar kana Cingcin Raschig

Diaméterna-to-jangkungna ratio nyaeta 1:1, diameter anu sarua kalayan jangkungna, Tapi dua jajar jandéla dina témbok ring

Dibandingkeun jeung Raschig Ring, ring Pall boga kapasitas produksina gede, serelek tekanan handap, operasi gede kalenturan jeung efisiensi luhur

Sadia dina ukuran tina 16, 25, 38, 50, 76Sadia dina bahan SS, CS, cu, Al, Monel, PP, RPP, PVC, CPVC, Keramik atawa lianna pamundut

menu