basa

imah » produk » Packings acak » Palastik acak Packings » Palastik Cascade Mini Ring
  • /IMG / plastic_cascade_mini_ring.jpg

Palastik Cascade Mini Ring

 Klik pikeun refresh

Diwanohkeun ku massa mindahkeun Nyarita. dina 1970-an dumasar kana Pall Ring, babandingan diameter-to-jangkungna leuwih handap ti Pall Ring

fluks badag, serelek tekanan low, efisiensi tinggi, kalenturan operasi badag, kinerja lalawanan alus kokotor, leutik mnt. wetting laju, alus keur operasi ékstraksi cair-cairan

Sadia dina ukuran tina 0P, 1P, 1.5P, 2P, 2.5P, 3P, 4P, 5P

Sadia dina bahan SS, CS, cu, Al, Monel, PP, RPP, PVC, CPVC, Keramik atawa lianna pamundut

menu