basa

imah » wartos

Ilubiung Dina 2011 KHIMIA

Posted on 2017-11-14

KHIMIA diayakeun di Moscow Pameran Center, Pameran ieu disponsoran ku Rusia Center Pameran Internasional, eta mangrupa paméran internasional anu dirojong ku Rusia Kamentrian Industri na Trade, Departemen énergi, Élmu Department jeung Rusia Departemén Pamaréntah.

SUTONG Pameran Tim greatly hasil dina 2011 KHIMIA!

 

menu