basa

imah » wartos

Ilubiung Dina 2018 ACHEMA (Booth No. E42-4 Dina Aula 5.1)

Posted on 2018-06-29

The 32th Téknik Jerman International Kimia, Lingkungan Protection jeung Pameran Biotéhnologi (ACHEMA 2018) dilaksanakeun ti bulan Juni 11-15 di Frankfurt Jérman. Pameran anu disponsoran ku Jerman Kimia Industri Equipment, Rékayasa na Biotéhnologi Association sakali unggal tilu taun. Perlu dipikanyaho salaku rékayasa kimiawi panggedéna jeung pameran peralatan di dunya. Sarta eta enjoys tinggi reputation.SUTONG Pameran Tim nembongkeun téhnik produksi urang exquisite, téhnologi prosés anjog, metot kavling nu datang pikeun kapentingan babarengan. Urang hasil greatly!

menu