basa

imah » wartos

Ilubiung Dina 2015 ACHEMA

Posted on 2017-11-14

The 31th Téknik Jerman International Kimia, Lingkungan Protection jeung Pameran Biotéhnologi (ACHEMA 2015) dilaksanakeun ti bulan Juni 15-19 di Frankfurt Jérman. Pameran anu disponsoran ku Jerman Kimia Industri Equipment, Rékayasa na Biotéhnologi Association sakali unggal tilu taun. Perlu dipikanyaho salaku rékayasa kimiawi panggedéna jeung pameran peralatan di dunya. Sarta eta enjoys reputasi tinggi.

SUTONG Pameran Tim nembongkeun téhnik produksi urang exquisite, téhnologi prosés anjog, metot kavling nu datang pikeun kapentingan babarengan. Urang hasil greatly!

 

menu