basa

imah » produk » Demister / halimun Eliminator » Kawat bolong Demister » Metal Kawat bolong Demister
  • /IMG / metal_wire_mesh_demister.jpg

Metal Kawat bolong Demister

 Klik pikeun refresh

Loba dipaké di pétrokimia jeung industri lianna, indéks kinerja: bisa dipiceun 3 ~ 5μpartikel m, jeung serelek tekanan henteu badag, biasana kirang ti 250pa. Biaya murah, kalenturan operasi badag. Dina 30% ~ 110% beban design operasi, efisiensi ogé tanpa ngurangan. 

Bisi partikel padet, ukur perlu nambahan alat flusing atanapi adpot tipe laci demister, lajeng siap make.

menu