basa

imah » produk » distributor cair
Puseur produk

distributor cair

Kalawan pangalaman euyeub dina rarancang jeung pabrik internals kolom, ngaktipkeun kami mendesain sarta nyadiakeun loba gaya keur solusi internal Anjeun optimum. The internals anu pohara penting pikeun nu packing na kolom efisiensi. Pilihan ditangtoskeun jeung desain distributor cair, redistributor, rojongan grid, ranjang limiter, ngarojong punuk na internals séjén, bakal mastikeun sebaran cair-uap seragam. Ngajamin packing optimum jeung efisiensi kolom jeung kinerja. SUTONG kolom internals nu sadia dina  bahan logam, plastik sarta keramik.

  • ST-2 Liquid distributor

  • Alur-baki Liquid distributor

  • ranjang Limiter

  • Palastik distributor Liquid

  • Rojongan punuk

  • Trough distributor Liquid

imah saméméhna 1 Teras Tungtung
menu