basa

imah » wartos

Jiaxing pétrokimia 1200kt / a PTA Project Tihang internal Jeung Packing réngsé parantos kalayan hasil

Posted on 2017-11-14

Dina Jiaxing pétrokimia 1200kt / a PTA Project susunan lengkep internals kolom jeung tahap Panawaran packing, loba bidders alus bersaing pikeun proyék nu, sanggeus sababaraha rounds of review ketat, kapasitas produksina parusahaan \ 's kami, kinerja produk minuhan sarat ketat ngeunaan boga, dina waktos anu sasarengan, boga watekna tur disatujuan, parusahaan urang boga prestasi hébat di wewengkon pétrokimia, sarta kami mangtaun kavling komentar barang dina aplikasi tina pétrokimia usaha. tungtungna, parusahaan urang meunang nawar kalawan kualitas luhur kami sarta harga -performance.

Dina urutan pikeun mastikeun pangiriman nu internals na paking pikeun 15 sét kolom diaméterna badag, kabéh departemén gawé bareng, nyieun rencana gawe. direksi produksi urang ngatur jadwal produksi alesan, ngaronjatkeun efisiensi produksi. staf garis kahiji urang

Nyumbangkeun sabtu minggu maranéhanana komo waktos malem putus, dianggo lembur minuhan deadlines. Urang hasil parantosan sahiji tugas produksi di 3 bulan!

 

 

menu