basa

imah » produk » Packings acak » Metal acak Packings » Intalox Packing
  • /IMG / intalox_packing_imtp-28.jpg

Intalox Packing IMTP

 Klik pikeun refresh
  • Diwanohkeun ku Norton dina 1970-an
  • A tipe packing anyar dikembangkeun kana kaunggulan packing ring perforated na sela packingThe témbok struktur muka samping, alus keur aliran cairan-uap, mastikeun cair ditahan-up, ningkatkeun distribution cair jeung jalur uap.
  • Dibandingkeun jeung Pall Ring, IMTP boga serelek tekanan handap, fluks gedé tur efisiensi luhur.
  • Sadia dina ukuran tina 16, 25, 40, 50, 70
  • Sadia dina bahan SS, CS, cu, Al, Monel, PP, RPP, PVC, CPVC, Keramik atawa lianna pamundut
menu