basa

Nantong Sutong separation Téhnologi Co., Ltd (hereinafter: SUTONG) mangrupakeun pasangan global maturan solusi dipercaya jeung sakabeh pikeun mindahkeun massa jeung téhnologi separation. Kami nyetél dina 1986 sarta ayana dina Jiangsu Nantong, a kota geulis di Cina. Kami dedicated dina panalungtikan, pangwangunan, rarancang, ngahasilkeun, instalasi tur commissioning of internals kolom sarta packing.

menu