basa

imah » produk » Packings terstruktur » Luhur-Flux Packing
  • /IMG / high_flux_packing.jpg

Luhur-Flux Packing

 Klik pikeun refresh

The husus tina packing ieu: arah corrugated of tibalik jeung handap unggal lapisan Unit datangna janten axially. Jeung liang tina lempengan corrugated gaduh ciri tina sambungan transverse uap na orientasi. Parobahan aliran uap orientaions dina sambungan nu bagian unit packing meungkeut, ngurangan serelek tekanan sarta gaya shearing.

Bandingkeun laju aliran uap antara bagian sambungan na packing jero bagian, laju uap ngurangan ngeunaan 25%, efisiensi dina ningkatkeun 15%, fluks gedé, serelek tekanan handap. Wilujeng sumping di konsultasi kalayan insinyur jualan kami.

Sadia dina tipe STPLUS-257Y, STPLUS-357Y, STPLUS-457Y, STPLUS-757YAvailable dina bahan tina steel baja,baja karbon, Hastelloy,Monel,titanium, atanapi pamundut séjén

menu