basa

imah » produk » Packings acak » Palastik acak Packings » Heilex Packing
  • /IMG / aaa.jpg

Heilex Packing

 Klik pikeun refresh

Diwanohkeun ku Prosés Heil Equipment Co., dina taun 1980 dumasar kana Maspak

kapadetan bulk Leutik, aréa permukaan badag, batal latge, anti corrossion, lalawanan kokotor alus

Sadia dina ukuran tina 50, 76, 100

Sadia dina bahan PP, RPP, PVC, CPVC

menu