basa

imah » produk » distributor cair » Alur-baki Liquid distributor
  • /IMG / liquid_distributor.jpg

Alur-baki Liquid distributor

 Klik pikeun refresh

fitur utama:           

1. Kalawan multi-fungsi: salaku distributor uap-cair jeung distributor cair dina kolom packing.

2. Lega ruang lingkup aplikasi: dipaké dina prosés distilasi, absoption, stripping, scrubbing handapeun non tekanan, kaayaan ngurangan tekanan sarta tekanan. dina kimia, pétrokimia, kilang lisah, Industri lampu, Apotik sarta wewengkon Environmet.

3. kinerja alus: efisiensi tinggi, anti clogging, anti entrainment; sebaran uap-cairan merata sarta kalawan kalenturan operasi tinggi.

menu