basa

imah » produk » Trays kolom » Dibereskeun klep Dulang
  • /IMG / fixed_valve_tray.jpg

Dibereskeun klep Dulang

 Klik pikeun refresh

baki klep The dibereskeun ieu langsung ditinju valves dina beungeut plat, valves na pelat baki anu salaku sakabeh.

fitur utama: kapasitas produksina badag, efisiensi baki tinggi, serelek tekanan baki low, struktur basajan, biaya murah, utamana cocog pikeun sistem distilasi di timer polimérisasi bahan. 

menu