basa

imah » produk » Packings acak » Metal acak Packings » Dixon Cingcin
  • /IMG / dixon_rings_laboratory_packing-89.jpg

packing Dixon Cingcin Laboratorium

 Klik pikeun refresh
  • Diwanohkeun ku O.G. Dixon di 1940s.
  • Dijieunna tina bolong logam atawa pelat métal "Q" wujud, babandingan diameter-to-jangkungna téh 1:1, diameter anu sarua jeung jangkungna ring.
  • Jeung fungsi kapilér tina kawat bolong, cairanana bisa disebarkeun excellently, tur cabut fenomena channeling.
  • Sadia dina ukuran(mm) 1.6×1.6, 3.2×3.2, 6.4×6.4, 3×3, 4×4, 5×5, 6×6, 7×7, 8×8
  • Sadia dina bahan tina bolong logam, bolong tambaga, bolong kuningan, phosphor parunggu bolong, dioksidasi phosphor parunggu bolong, bolong beusi, bolong galvanized na pelat waja logam.
menu