basa

imah » produk » Trays kolom
Puseur produk

Trays kolom

SUTONG nyadiakeun rupa-rupa trays kolom kalawan efisiensi tinggi jeung kinerja, nu bisa minuhan kabéh sasuai ka nu Anjeun. Urang utamana nawiskeun: baki gelembung cap, baki tabung, baki klep ngambang (baki klep F1 / baki klep ADV / Rectangular trapezium digabungkeun pituduh klep ngambang baki / Indungna-cabangna inten floating baki klep) na dulang klep dibereskeun. Urang ogé maufacture tiasa nurutkeun para nasabah \ 'sarat husus.

  • Gelembung Cap Dulang

  • tabung Dulang

  • Ngambang klep Dulang

  • Dibereskeun klep Dulang

imah saméméhna 1 Teras Tungtung
menu