basa

imah » produk » Packings acak » Keramik acak Packings » Keramik Raschig Ring
  • /IMG / ceramic_raschig_ring-10.jpg

Keramik Raschig Ring

 Klik pikeun refresh
  • Diwanohkeun ku F·Raschig dina taun 1920an
  • Diaméterna-to-jangkungna ratio nyaeta 1:1, diameter anu sarua kalayan jangkungna
  • struktur basajan,produksi merenah, biaya murah
  • Sadia dina ukuran tina 10, 15, 25, 35, 50, 76
  • Sadia dina bahan SS, CS, cu, Al, Monel, PP, RPP, PVC, CPVC, Keramik atawa lianna pamundut
menu