basa

imah » produk » Packings acak » Keramik acak Packings » Keramik Pall Ring
  • /IMG / ceramic_pall_ring.jpg

Keramik Pall Ring

 Klik pikeun refresh
  • Diwanohkeun ku BASF di 1940s dumasar kana Cingcin Raschig
  • Diaméterna-to-jangkungna ratio nyaeta 1:1, diameter anu sarua kalayan jangkungna, Tapi dua jajar jandéla dina témbok ring
  • Dibandingkeun jeung Raschig Ring, ring Pall boga kapasitas produksina gede, serelek tekanan handap, operasi gede kalenturan jeung efisiensi luhur
  • Sadia dina ukuran tina 16, 25, 38, 50, 76
  • Sadia dina bahan SS, CS, cu, Al, Monel, PP, RPP, PVC, CPVC, Keramik atawa lianna pamundut
menu