basa

imah » produk » Trays kolom » Gelembung Cap Dulang
  • /IMG / bubble_cap_tray.jpg

Gelembung Cap Dulang

 Klik pikeun refresh

Salah sahiji parabot mindahkeun massa pangheubeulna.

kaunggulan: moal gampang kajadian leakage cair, alus kalenturan operasi, lamun cairan-uap gaduh turun naek gedé, efisiensi plat bisa ngurusan ampir konstan, piring baki henteu gampang pikeun nyolok, jeung cocog pikeun ragam baku.

kalemahan: Struktur baki kompléks, biaya tinggi, kandel cair lapisan dina plat baki, jalur aliran uap tortuous, serelek tekanan ageung tur entrainment serius.  

menu