basa

imah » aplikasi
Aplikasi industri

Urang nyekel posisi penting dina pasar konci kami: kimia, pétrokimia, minyak & gas, kilang lisah,Pupuk sarta Lingkungan. Prosés relevan kaasup rectification, diserep, ékstraksi,kaderisasi, évaporasi, stripping, perlakuan cai limbah sarta ngaleupaskeun halimun. Kami dedicated ka nyadiakeun solusi dipercaya jeung berharga, nyieun jangka panjang strategis jeung meunang-meunang gawé babarengan, sarta strengthening nu posisi kalapa konsumén kami.

menu