basa

imah » Tentang Kami
Saha Urang Dupi

Nantong Sutong separation Téhnologi Co., Ltd. (hereinafter: SUTONG) ieu hiji parusahaan husus dina rarancang jeung pabrik internals munara, pak-pakan, trays munara jeung prosés hemat energi. Utamana ngamekarkeun produksi, test jeung rékayasa jasa transperna massa jeung separation dina kimia, pétrokimia, kilang lisah, gemuk, minyak & Gas jeung wewengkon Protection Lingkungan. Prosés relevan kaasup rectification, diserep, ékstraksi, kaderisasi, évaporasi, stripping jeung runtah perlakuan cai tina separation munara, ogé kaasup desain filter lebu jeung demister dina Protection Lingkungan. Bisa nyadiakeun Téknik kacida profésional & jasa téhnologi, ngajawab loba masalah Téknik hésé di wewengkon béda.

SUTONG nyaéta parusahaan High-tech nasional, nu supplier bieu tina Sinopec Grup, perusahaan bieu Nasional Téhnologi Center of Kimia Desain Téknik, hasil panalungtikan tur ngamekarkeun basa jeung ngan hiji produsén bieu ti Nanjing Universitas separation Divisi, produsén bieu of East Cina Universitas Sains jeung Téhnologi. Urang ogé ngadegkeun koperasi friendly jeung Desain Institutes kawentar tur ilmiah Research Institute.

Urang nawarkeun konsultan teknis lengkep, desain rékayasa, parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake, test commissioning na konci-dikirimkeun proyék, nyadiakeun jaminan waktu hirup jeung proyék undertaken. Urang nyadiakeun klien kami munara packing pangalusna dibanderol, trays na internals munara kalawan kualitas alus, utiliti praktis na tinggi - episiensi. Bisa nyadiakeun layanan considerate, sarta meta gancang ka pasar pikeun panalungtikan.

  • 1986-1995
  • 1996-2005
  • 2006-Nepi ka ayeuna
pabrik Tembongkeun
Equipments
video

video

menu