basa

imah » wartos

2016 Xinjiang International Perminyakan Jeung Téknologi Kimia Jeung Pameran Equipment - SUTONG Téhnologi.

Posted on 2017-11-14

2016 Xinjiang International Perminyakan Jeung Téknologi Kimia Jeung Pameran Equipment dilaksanakeun di Xinjiang International Convention na Center Pameran. parusahaan urang ditugaskeun wawakil pikeun ilubiung dina Pameran ieu.

Ngaliwatan Pameran ieu, parusahaan urang utamana mintonkeun patén titik wates distributor cair, dipaténkeun témbok enol aliran terstruktur packing, sagala jinis trays efisien tanaga, tinggi demister efisiensi jeung saterusna.

Dina waktos anu sasarengan, liwat dina situs komunikasi, kami salajengna diwanohkeun rojongan teknis profésional parusahaan urang \ 's, manajemén kualitas, pre-jualan, sanggeus-jualan na jasa situs.

 

menu