basa

imah » wartos

2017 Cina International Kimia Industri Fair (ICIF Cina 2017)

Posted on 2017-11-14

The 16 Cina International Kimia Industri Fair (ICIF Cina 2017) dilaksanakeun di Pameran Shanghai Dunya Expo & Konvénsi Center Aula No. 2 sakumaha dijadwalkeun, stan kami moal. nyaeta L25, ngabagéakeun sagala babaturan nganjang stan urang ngabahas babarengan bisnis!

SUTONG Tim Pameran Téhnologi, pilari maju ka kadatangan anjeun sarta hidayah! hatur nuhun!

 

 

menu