Language

Home  » Products  » Packings kabentuk  » ZWF Structrued Packing
  • /img / zwf_structrued_packing.jpg

ZWF Structrued Packing

 Klik refresh

seri packings iki wis digunakake digunakake ing distillation, panyerepan, regenerasi, transfer panas, stripping, lampu kilat penguapan, lan kedhul keno. Padha duwe flux dhuwur lan efficiency misahake dhuwur.

Kanggo kuwat karat, sistem misahake dhuwur meksa, sistem Cairan viskositas dhuwur, sistem polimerisasi reged pemblokiran, sistem Marangoni serius, bakal ati-ati kanggo milih jinis cocok. Welcome to takon karo engineer sales kita.

Kasedhiya ing jinis ST-A-125X / Y,ST-A-250X / Y,ST-A-350X / Y,ST-A-500X / Y,ST-A-700X / Y

Kasedhiya ing materi saka Stainless steel,baja karbon, Hastelloy,Monel,titanium, utawa bisa nyuwun liyane

Menu