Language

Home  » Products  » Packings kabentuk  » ZWF Kasa Packing
  • /img / zwf_gauze_packing.jpg

ZWF Kasa Packing

 Klik refresh

packings seri iki cocok digunakake ing macem-macem misahake pas, misahake nggoleki, misahake-dhuwur kemurnian, misahake cryogenic lan kahanan misahake online.

Saben amben meter packing bisa nyedhiyani 3 ~ 12 piring teori, nemen suda ing dhuwur kolom

Kanggo sistem aspek Cairan-beluk gedhe, sistem kuwat karat, sistem pamblokiran reged, tension dhuwur lumahing sistem viskositas dhuwur, bakal ati-ati kanggo milih jinis cocok. Welcome to takon karo engineer sales kita.

Kasedhiya ing jinis ST-B-250X / Y,ST-B-350X / Y,ST-B-500X / Y,ST-B-700X / Y,ST-B-900X / Y,ST-B-1000X / Y,ST-B-1200X / Y

Kasedhiya ing materi saka Stainless steel,baja karbon, Hastelloy,Monel,titanium, Keramik, utawa bisa nyuwun liyane

Menu