Language

Home  » Products  » Packings Random  » Metal Random Packings  » Packing banget Speicial
  • /img / very_special_packing_vsp-16.jpg

Banget Special Packing VSP

 Klik refresh
  • Ngenalaken dening USA Polymer Piping & Bahan Jaeger Products Inc. ing taun 1980-an
  • simetri geometris cukup, uniformity struktural apik, dhuwur roso sepi, kurang meksa gulung, flux gedhe, efficiency dhuwur, keluwesan mbukak gedhe, kekuatan apik
  • Dibandhingake karo pall Ring, flux bisa nambah 15% ~ 30%, meksa gulung ngurangi 20% ~ 30%
  • Kasedhiya ing ukuran saka 50, 38, 25
  • Kasedhiya ing bahan saka SS, CS, cu, Al, Monel, PP, RPP, PVC, CPVC,  utawa bisa nyuwun liyane
Menu