Language

Home  » Products  » Demister / Mist Eliminator  » Vane Pack Koleksi Mist Eliminator
  • /img / vane_pack_type_mist_eliminator.jpg

Vane Pack Koleksi Mist Eliminator

 Klik refresh

Utamané kanggo nèng saubenging ing ndhuwur kolom utawa stopkontak beluk sisih, kanggo mbusak ukuran droplèt kedhul, entrainment Cairan lan ngalangi partikel tipis pelarut.

Utamané ing cilik saka partikel ngalangi tipis lan kristal, ing vane Pack jinis demister wis-clogging anti kinerja kuwat, kabel bolong demister bisa \ 't ngganti.

Kanggo Cairan ukuran droplèt sing luwih gedhe saka 5μm, efficiency aman biasane liwat 95%.

Menu