Language

Home  » Products  » Packings Random  » Plastik Random Packings  » Teller rosette Tellerette
  • /img / teller_rosette_tellerette.jpg

Teller rosette Tellerette

 Klik refresh

Ngenalaken dening A.J.Teller 1950

sah gedhe, plugging kuwatir, flux gedhe, meksa gulung kurang lan dhuwur transfer massa, titik banjir dhuwur, akeh Kapadhetan kurang, kurang meksa gulung, gedhe Cairan ditahan-up

Nambah wektu kontak saka Cairan-beluk, nambah efficiency transfer massa

Kasedhiya ing ukuran saka S, M, L

Kasedhiya ing bahan PP, RPP, PVC, CPVC

Menu