Language

Home  » Products  » Demister / Mist Eliminator  » Swirl Board Mist Eliminator
  • /img / swirl_board_mist_eliminator.jpg

Swirl Board Mist Eliminator

 Klik refresh

dhuwur kathah, kapasitas jawab gedhe, meksa gulung kurang lan keluwesan operasi dhuwur.

Kanthi efek wujud kabut lan bledug Processing, efficiency kedhul tekan nganti 90% ~ 99%.

Menu