Language

Home » Products » Packings Random » Metal Random Packings » Super Mini Ring
  • /img / super_mini_ring_smr-47.jpg

Super Mini Ring SMR

 Klik refresh
  • Diameter-kanggo-dhuwur aspek punika 0,2 ~ 0.4
  • Mbatalake fanging saka CMR, nambah kekuatan packing karo utama busar mlengkung tendon-plate
  • struktur saluran aliran cukup, kurang meksa gulung
  • Apik ing kapasitas Processing lan kinerja transfer massa
  • Kasedhiya ing ukuran saka 16, 25, 38, 50, 75
  • Kasedhiya ing bahan saka SS, CS, cu, Al, Monel, PP, RPP, PVC, CPVC, utawa bisa nyuwun liyane
Menu