Language

Home  » Products  » Packings kabentuk
Pusat Product

Packings kabentuk

packings kabentuk sing rapi dibandhingke nang kolom minangka saben geometri seragam. Lagi ditondoi dening wilayah lumahing tartamtu gedhe, kurang meksa gulung, distribusi adi seragam lan efficiency dhuwur massa & transfer panas. kothak aplikasi utama sing ing distillation, desorption, panyerepan, ijol-ijolan panas, udho lan extraction.

SUTONG packings kabentuk ditondoi dening Patent saka ZWF Technology.ZWF liya "Zero Wall mili".aliran Wall saka packing kabentuk normal ndhuwur 30% paling, lan biasane ndhuwur 40%. Ing aspek mundhut saka efficiency misahake diinget iku 15%-24%. packing kabentuk ZWF bisa ngalahake mundhut saka efficiency misahake disebabake aliran wall. Bisa njaga aliran tembok ngisor 2%.

  • ZWF Structrued Packing

  • ZWF Kasa Packing

  • High-Flux Packing

  • Keramik Structurd Packing

  • Plastik Packing kabentuk

  • Tembaga Packing kabentuk

Home Previous 1 Sabanjure Akhir
Menu