Language

Home  » Products  » Rak column  » sieve Tray
  • /img / sieve_tray.jpg

sieve Tray

 Klik refresh

kaluwihan: struktur prasaja, kurang biaya, meksa gulung gas cilik, gulung Cairan cilik ing piring tray; dibandhingake karo tray gelembung tutup, kapasitas produksi lan efficiency piring sing luwih dhuwur.

cacat: keluwesan operasi cilik, ing cilik saka bolongan seieve cilik, gampang kanggo mblokir. Nanging karo desain cukup, nganggo bolongan sieve luwih gedhe, lan karo operasi sing bener, cacat bisa overcomed, lan obtaine efficiency tray puas. 

Menu