Language

Home  » layanan
Pre-Sales Service
  • Enquiry lan support Consulting
  • support Sample
  • simulasi proses kimia, pitungan proses, pitungan hydraulic, desain internals menara, rencana rékonstruksi lan ing

  • Ndeleng Factory kita
Sawise-Sales Service
  • Latihan carane nginstal utawa nggarap instalasi
  • Urip lan layanan commissioning
  • Engineers kasedhiya kanggo layanan jaban rangkah
  • Real-wektu diagnosa Gagal, perawatan Onsite, panuntun dhumateng operasi
Market Global

Swara 30 taun’ pengalaman desain lan Pabrik internals kolom lan packing, ngaktifake kita kanggo nyedhiyani dipercaya lan terkenal transfer massa lan misahake solusi.

We seneng dalasan dhuwur saka pelanggan anyar lan lawas kita ing ngarep lan ing dhuwur pesawat, gumantung ing teknologi, kualitas anteng, rega cukup lan layanan banget.

Menu